Venetië: vakantiehuis met privé zwembad

Mijn vriendin en ik waren  al een tijdje opzoek naar een vakantiehuis Italië met privé zwembad. Wij houden allebei van het bezoeken van steden en het uitgaansleven. Maar ook houden we er van om op zijn tijd lekker rustig te zonnen af te koelen in het zwembad. Daarom hebben we gekozen voor een lekker weekendje Italië in een huisje.

Op de website staat zo veel keuze van huisjes. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een huisje in de buurt van Venetië. Dit schijnt een heel mooie streek te zijn. We zitten lekker dicht in de buurt van Jesolo wat erg goed word aangeraden als een stad om in uit te gaan. En is leuk voor mijn vriendin om in te shoppen. Ook hoort er een mogelijkheid te zijn om een boot te pakken naar Venetië om hier zo lekker een dagje door heen te lopen.

De site heeft ons erg goede informatie gegeven over alle mogelijke bezoek mogelijkheden. Ook stonden er duidelijke foto’s op de site die je een goed inzicht geven hoe het huisje en het zwembad er uit ziet. De site is erg klantvriendelijk en duidelijk.  Er word een goede uitleg gegeven over het huisje en de omgeving, wat er allemaal te doen en te bezichtigen is.

Naar het boeken van het huisje hebben we netjes een bevestiging gekregen met daarop wat we geboekt hebben, voor hoe lang en waar de locatie is. Wij zij super enthousiast en kunnen niet wachten om lekker naar Italië te gaan. Voor iedereen die ook lekker naar Italië wil is deze site echt een aanrader en wij zullen hem zeker ook aanraden bij vrienden en familie.