Polo bedrukken kan hier goedkoop!

poloEen polo bedrukken voor een leuke prijs? Dan heb ik vandaag een geweldige tip voor u. Ik ga het vandaag hebben over polo bedrukken goedkoop bij Maxilia. Dit bedrijf bedrukt erg veel producten en dit kan ideaal zijn. Pas geleden ging mijn zoon met zijn voetbaalteam op kamp. De jongens zijn allemaal erg jong en daarom wilde de trainers dat ze goed herkenbaar zouden zijn. Ze zijn daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat de shirts kon bedrukken voor een mooie prijs.

Vanuit de branche waarin ik actief ben kende ik Maxilia. Dit bedrijf bedrukt echt enorm veel soorten producten en ik wist zeker dat ze ook polo bedrukken goedkoop. Ik vertelde dit daarom aan de leiders van het team en zij vonden dit een leuk idee. Ze vroegen aan mij of ik dit kon regelen en dit heb ik vervolgens ook gedaan. Ik ben naar de website toegegaan en hier kwam ik al snel een mooi model polo tegen. Ik liet vervolgens het logo van de club op de polo zetten en voor iedere speler de naam achterop. Ik was erg benieuwd naar wat ze ervan zouden vinden.

Geweldig idee!bedrukken polopolo bedrukken

Ik nam de shirts mee naar de voetbalclub en hier kreeg ik erg veel leuke reacties. De jongens vonden dit echt fantastisch en de trainers vonden het een erg leuk idee. Tijdens het voetbalkamp hebben ze de shirts veel gedragen en dit zag er erg leuk uit. De jongens waren hierdoor ook goed herkenbaar.