Heel erg blij met Do4Africa

Do4Africa Via Do4Africa heb ik de tijd van mijn leven beleefd het afgelopen half jaar. Al sinds ik heel erg klein ben, heb ik een grote liefde voor dieren. Die is mijn hele leven gebleven en daarom ben ik na mijn middelbare school ook een HBO opleiding gaan doen die hiermee te maken heeft. Tijdens mijn derde jaar was het van belang dat ik stage ging lopen en daarvoor wilde ik graag naar het buitenland. Wat ik verder wilde gaan doen, dat wist ik eigenlijk nog niet. Hiervoor ben ik op internet gaan zoeken en zo ben ik eigenlijk bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij zijn ervoor om jou te helpen bij het regelen van een plekje in Afrika tijdens jouw opleiding of gewoon als vrijwilligerswerk. Hiervoor betaal jij een vast bedrag en dan worden jou allerlei zaken uit handen genomen.

Mijn advies

Do4Africa

Mijn ervaring met Do4Africa is ongelofelijk positief. De eerste keer dat ik contact met hen opnam, werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan. Er werd geluisterd door de medewerkster naar al mijn eisen en wensen. Al na een korte tijd kreeg ik verschillende voorstellen toegestuurd waarop ik toen gesolliciteerd had. Dit hele proces heeft mij in totaal 2 maanden gekost tot het contract was getekend. Ik zou iedereen die dit ook graag wil dan ook aanraden om op tijd te beginnen met het papierwerk. Inmiddels ben ik alweer terug en zou ik zo nog eens gaan. Ik ben zo onwijs genoten van alles wat ik daar gezien en meegemaakt heb.