Goedkoop een bus leasen via Finalease

FinaleaseMijn broer heeft zijn eigen aannemersbedrijf. Omdat de zaken goed gaan is hij van plan om uit te breiden. Zo heeft hij recentelijk twee nieuwe werknemers aangenomen. Hij kon het werk zelf allemaal niet meer aan. De enige logische keuze was dan ook om meer personeel aan te nemen. Omdat hij geen geld had om een compleet nieuwe bestelbus te kopen zocht hij naar alternatieve opties. Zo ging hij online op zoek naar mogelijkheden en wilde dit dan ook zo snel mogelijk geregeld hebben.

Het duurde hem dan ook niet lang voordat hij terecht kwam op de website van Finalease. Nu is mijn vraag of deze naam bekend is bij jullie? Volgens mijn broer zijn hun een echte aanrader. Dat om meerdere redenen, deze ga ik jullie dan ook vertellen:

  • prijs
  • service
  • opties

bestelbusAls eerst wil ik het over de prijs gaan hebben. Dit is voor elke onderneming vaak het allerbelangrijkste. Veel ondernemers zoeken manier om veel geld te besparen. Wanneer je volgens hem hier een auto of busje neemt, bespaar je een hoop.

Service en opties

Bestelbus leasenVerder is de service volgens om ook erg goed. Zij hebben dit vlak dan ook hoog in het vandaal staan. Wanneer er problemen zijn heb je altijd een contactpersoon die jou direct helpt. Verder kun je 24uur per dag bij hun terecht voor de problemen. Ook in de lease opties heb je veel keuze. Wanneer je zelf naar de website finalease.nl gaat zul je zien dat er veel keuze is. Dit niet alleen in de categorie auto’s maar ook bestelbussen. Dit maakt de firma Finalease dan ook een aanrader wat mijn broer betreft.