Een kampeertent kopen kun je het beste via deze site doen

Kampeertent kopenIk was laatst gaan kamperen met vrienden van mij van vroeger. Dit waren vrienden van de middelbare school. Elk jaar proberen wij dan ook bij elkaar te komen en dat doen we dan door middel van een activiteit. Ditmaal was het dus kamperen. Elk jaar is dan ook iemand anders verantwoordelijk om het te organiseren. Omdat ik er zelf ook van hou om te gaan kamperen met mijn vriendin had ik besloten er eentje te kopen. Kampeertent kopen had ik dan natuurlijk ook online gedaan. Zoals jullie zelf ook weten zijn online aankopen vaak goedkoper als in een winkel. 

Zodoende kwam ik dus uit op de website tentplus.nl. Hier hebben zij dan ook een interessant assortiment als het om tenten gaat. Ook hebben zij verschillende modellen.

Onthoudt deze website

backpack rugzakJe doet er slim aan een Kampeertent kopen via de website van Tent+. Zij hebben vier verschillende doelgroepen waarop zij hun producten hebben aangepast, deze zien er als volgt uit:

 

  1. Familie kamperen
  2. Fun kamperen
  3. Backpacken
  4. Fietsvakantie

Omdat ik dus met een aantal vrienden ging kamperen moest ik dus kijken bij de familie categorie. Dit omdat je hier producten hebt van iets meer luxe en omdat wij zelf ons verblijf in de bossen natuurlijk zo comfortabel willen maken.

Het weekend was uiteindelijk zeer geslaagd

tarpIk heb het weekend inmiddels al achter de rug en ik moet zeggen dat het echt een top weekend was! Het is namelijk altijd goed om hun weer eens te zien. En Tent+ was de overnachting echt perfect! Ik ga er dan ook vanuit dat jullie hier ook zeker iets aan gaan hebben.